Hledáme nového kolegu či kolegyni

24.08.2018 13:29

 

Po dvouleté spolupráci nás ze zdravotních důvodů opustila kolegyně Denisa Šindelářová, za kterou nyní hledáme náhradu!!!

 

Máš pedagogické vzdělání pro učitele MŠ nebo kvalifikaci chůvy? Jsi rád/a průvodcem nejen přírodou dětem od 2 - 4 let? Jsi kreativní, máš rád/a tradice našich předků? Nebojíš se s dětmi jezdit dopravou MHD, vlakem na výlety nejen po okolí Prahy 8? Umíš hrát na klavír nebo na kytaru? Máš kamarádskou povahu a umíš rozvinout nápady dětí na ještě větší "blbiny"? Jsi člověk do pohody i nepohody vždy s úsměvem?

 

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Požadujeme vzdělání SŠ, VOŠ, VŠ či kvalifikaci chůvy, spec.  pedagog  aj. Zkušenosti v oboru jsou výhodou, pozice je vhodná i bez praxe. Důležitá je láska k dětem, spolehlivost, zodpovědnost, dobrá komunikace, kreativita, flexibilita a v neposlední řadě týmová práce.

 

Výhodou bude, pokud budete umět

Výhodou je aktivní hra na hudební nástroj, zákl. znalosti práce na PC a zájem o přírodu popř. zkušenosti s vedením kroužků Ochránců přírody apod.

 

Co vám můžeme nabídnout

Klidné prostředí max. 15 dětí/ den tzn. individuální přístup k dětem v rodinném domě u Čimického háje. Pracovní doba dle dohody ( plný, částečný úvazek). Strava a občerstvení zdarma. Možnost sebevzdělávání. Pro více informací nahlédni do našich www. materinka-jerabinka.cz. Neboj se nám jakékoliv dotazy zavolat na tel.č. 774 64 64 00.